19.11.2007

Tervehdys, kutsu kaikille

Heippa, tää blogi on tänään avattu kuten suunnittelimme ja kaikille
ryhmäläisille avoin näillä näkymin. Jos joku toivoo blogin rajaamista vain ryhmäläisille näkyväksi, ilmoittakoon siitä minulle mailitse:
emptyflower (at) hotmail (piste) com.

Toimikaa siis seuraavasti:

1. Lähettäkää minulle em. osoitteeseen oma maili osoitteenne, niin lähetän teille kutsun blogin kirjoittajiksi.

2. sitten vain toimitte saapuvien ohjeiden mukaisesti niin pääsette päästelemään tähän blogiin.

Tervetuloa ja heitelkää aktiivisesti kommentteja, kuvia ja kommentointi pyyntöjä.



6 kommenttia:

viljami kirjoitti...

..ja kuvien sun muitten liitteitten liittäminen käy tekstikentän ylävalikosta, siinon sellanen kuvake suoraan ko lisää kuva ja muutenkin tää on simppeli käyttää.

Riikka S kirjoitti...

Seuraava tapaaminen 17.12.!

Nosfe kirjoitti...

yeah let's blog.

timo kirjoitti...

tämä touhu ylittää kevyesti minun tietotekniset kykyni. löysin kuitenkin jotenkin tänne jonnekin.

seminaarista: en tiennyt että tällaisia juttuja on olemassa. toisaalta alkoi kiinnostaa esim. animointi ja mietinkin löytyykö koulusta ohjelmaa, jolla voisi tehdä esim. sen delfiinin kaltaista liikettä?

viljami kirjoitti...

vastauksena Timon kysymykseen; kannattaa imasta netistä (tai hankkia laillisesti jos on liikaa rahaa) joku 3d-mallinnus ohjelma (jolla siis myös ks. animointi on tehty) ja kokeilla rauhassa ja ajankanssa askarrella sen parissa. homma on melko aikaavievää ja ehkä jonkinverran tietokoneen käyttötaitoa vaativaa, mutta toki kovin palkitsevaa ja tekemisen mahdollisuudet melkein rajattomat. suosittelemiani ohjelmia vois olla vaikka: 3d studio max(helpohko), lightwave ja maya.

Hienoa että seminaari tarjos jotain noin uutta. upee kuulla että sua alkoi myös kiinnostamaan aihe?

Nosfe kirjoitti...

tiliksen medialuokan koneista taitaa löytyä maya niminen 3d softa. sen käyttöä opetetaan gabrielin pitämällä 3d-kurssilla.

yks hyvä ilmaseks saatava ohjelma on blender, en oo sitä itse käyttänyt mutta yks ystäväni on tehnyt aika hienoja juttuja sillä.
tuolta voi tutkia: http://kulma.org/blender/

jos tollasta 3d-mallinnusohjelmaa opettelee käyttämään niin sellaistahan pystyy myös käyttämään apuna esim. installaatioiden ja veistosten suunnittelussakin.